J C Bamford Excavators Limited, JCB, din Marea Britanie, este unul dintre primii trei producatori de utilaje de constructii la nivel mondial, gama sa de utilaje fiind conceputa pentru aplicatii din toate domeniile de profil.
Produsele JCB sunt distribuite in Romania numai prin TERRA ROMANIA UTILAJE DE CONSTRUCTII SRL.

De-a lungul celor 64 de ani de cand activeaza, JCB a pus mereu pe primul loc in prioritatile sale activitatea de cercetare, fiind mereu in varful piramidei din punct de vedere al inovatiilor aduse in constructia masinilor care poarta aceasta marca .

In prezent, JCB produce o gama de peste 300 de tipuri de masini in fabricile sale aflate pe patru continente si este renumit pentru serviciile de livrare si after–sales pe care le ofera clientilor sai.
Gama de utilaje JCB compatibila cu operarea in cariere si balastiere, prelucrare si reciclare deseuri, agregate, infrastructura, demolari, indepartare strat vegetal, reciclare lemn, etc., este compusa din excavatoare pe senile, incarcatoare frontale si camioane cu sasiu articulat, fiecare tip de utilaj constituind investitia perfecta pentru una sau mai multe tipuri de aplicatii de profil.
 
TERRA ROMANIA UTILAJE DE CONSTRUCTII SRL este, inca din anul 2002, unicul distribuitor al produselor JCB in Romania, atat din punct de vedere al vanzarii utilajelor si pieselor de schimb cat si al serviciilor de intretinere, interventii tehnice, solutii, beneficiind de un personal specializat si instruit de catre inginerii britanici de la JCB, si totodata de o retea extinsa de puncte de lucru pe teritoriul national.
 
NOU! - Sistemul LIVE LINK, care permite utilizatorilor, cu ajutorul tehnologiei de transmisie prin satelit, sa-si monitorizeze permanent utilajele in timp real si sa fie permanent informati asupra diferitelor aspecte tehnice importante de care depinde operarea in parametri normali a masinilor. Sistemul LIVE LINK de la JCB maximizeaza eficienta in operare, reduce substantial costurile, mareste productivitatea, si ofera multe alte avantaje. Mai jos gasiti brosura cu detalii LiveLink:JCB-LivelinkBrochure.pdf (pdf, 442.7 KB)
Terra Romania logo © 2019 Toate drepturile rezervate
Pagina web realizata de Platinum Solutions logo Platinum Solutions