RUBBLE MASTER Compact Recyclers, ale carei produse sunt distribuite de TERRA ROMANIA, este o firma austriaca infiinţată în anul 1991, iar astazi aceasta companie este recunoscuta ca fiind unul dintre principalii producatori in domeniul reciclarii mobile compacte.  Soluţii rentabile de reciclare mobilă, echipamentele RM se pot transporta uşor la orice loc de activitate şi sunt folosite pentru o gamă largă de aplicaţii.

Concasoarele compacte dar puternice produc agregate de valoare ridicată din deşeurile de la construcţii şi roci naturale, în mod economic, la faţa locului, asigurând materiale de construcţii de înaltă calitate cu proprietăţi excelente de compactare. Datorită dimensiunilor lor compacte şi masei de transport reduse, ele pot fi exploatate chiar şi în şantiere din zone aglomerate ale oraşelor. Astfel, echipamentele se conformează deplin cerinţelor unui contractor din construcţii modern, rentabil, fie pentru a debuta în activitatea de reciclare sau pentru a-şi extinde gama de reciclare; de asemenea, sunt adecvate pentru un reciclator profesionist care caută să-şi extindă gama de utilaje cu concasoare şi ciururi mobile pentru a asigura procesare pe teren, în mod rentabil şi flexibil.

Azi RUBBLE MASTER oferă o gamă completă de concasoare cu impact şi ciururi pentru reciclatorii profesionişti, stabilind standarde şi definind o nouă clasă de concasoare mobile. Pachetul RUBBLE MASTER este cea mai eficientă soluţie pentru materiale sortate. Având o combinaţie de concasor mobil şi separator patentat pentru granule supradimensionate, este necesar un singur operator pentru întregul proces, datorită comenzii de la distanţă. Materialul alimentat este concasat la o capacitate maximă cu uzură minimă în cadrul unei singure treceri. Separatorul de granule supradimensionate se montează uşor la banda de ieşire din concasor, folosind manete uşor de manevrat, asigurând deplasarea nestânjenită a concasorului pe şantier. Ciurul combinat în cascadă sortează în mod fiabil materialul la dimensiunea definită a granulelor. Banda de re-alimentare asigură un sistem în circuit închis. Ambele echipamente se pot transporta cu un singur dispozitiv şi sunt gata de funcţionare în 20 de minute de la sosirea pe şantier.

Terra Romania logo © 2019 Toate drepturile rezervate
Pagina web realizata de Platinum Solutions logo Platinum Solutions